Foto: Aija Geida

Lupstāju biezzupa ar maizes grauzdiņiem 0

Sastāvdaļas
• 3 lieli kartupeļi
• 1,5 l buljona
• 3 ēdamkarotes sviesta
• ½ purava
• Liels sīpols
• Sauja lupstāja
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote sāls
• 100 g maizes grauzdiņu
• Skābais krējums

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravu un sīpolu sagriež ripiņās. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiciņos. Lupstāju sakapā. Uz pannas izkausē sviestu, apcep puravu un sīpolu. Pievieno kartupeļus, apcep un pielej buljonu. Pieber sāli un piparus.

Sutina, līdz kartupeļi mīksti (10–15 minūtes). Masu sablendē un pievieno sakapātu lupstāju. Samaisa. Pasniedz ar maizes grauzdiņiem un skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.