Foto-bu-bu-bu.ru

Maizes kotletes bez gaļas 0

Bieži vien mājās paliek pāri neapēsta maizīte, kuru laukā mest ir žēl. Bet kāpēc mest laukā? No maizītes var izcept fantastiskas kotletes, kurām nemaz nevajag gaļu.

Reklāma
Reklāma
“Atvēra priekšējās durvis un izmeta pusaudžus no autobusa!” Cilvēki atzīst, ka vairs nejūtas droši sabiedriskajā transportā 22
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Es par vecu kaut kur doties… Cilvēkus satraucis paziņojums par iespējamajiem evakuācijas plāniem Baltijas valstīs
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (uz aci) – maize (var sakaltušu, var arī svaigu, vislabāk ņemt rupjmaizi), jūsu mīļākie dārzeņi, piedevas, sāls.

Pagatavošana.

Sakaltušu maizi izmērcē ūdenī (ja vēlas – pienā) un samīca viendabīgā masā (vai nu ar rokām, vai ar blendera palīdzību).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam ņem rāceni, kartupeļus, burkānus, bietes, kāpostus, sīpolus utt. (pēc vēlmēm un iespējām), visu nomazgā, nomizo un sasmalcina. Dārzeņus sajauc ar maizes masu. No dārzeņiem var izmantot tikai vienu veidu, var vairākus. Ņem to, kas ir mājās.

Pievieno sāli un citas garšvielas pēc vēlmēm. Visu ļoti kārtīgi izmīca un samaisa.

No iegūtās masas veido kotletes, bumbiņas vai citas figūriņas un apcep augu eļļā no abām pusēm.

Ēd karstas vai siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.