Foto-bu-bu-bu.ru

Maizes kotletes bez gaļas 0

Bieži vien mājās paliek pāri neapēsta maizīte, kuru laukā mest ir žēl. Bet kāpēc mest laukā? No maizītes var izcept fantastiskas kotletes, kurām nemaz nevajag gaļu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 65
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas (uz aci) – maize (var sakaltušu, var arī svaigu, vislabāk ņemt rupjmaizi), jūsu mīļākie dārzeņi, piedevas, sāls.

Pagatavošana.

Sakaltušu maizi izmērcē ūdenī (ja vēlas – pienā) un samīca viendabīgā masā (vai nu ar rokām, vai ar blendera palīdzību).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam ņem rāceni, kartupeļus, burkānus, bietes, kāpostus, sīpolus utt. (pēc vēlmēm un iespējām), visu nomazgā, nomizo un sasmalcina. Dārzeņus sajauc ar maizes masu. No dārzeņiem var izmantot tikai vienu veidu, var vairākus. Ņem to, kas ir mājās.

Pievieno sāli un citas garšvielas pēc vēlmēm. Visu ļoti kārtīgi izmīca un samaisa.

No iegūtās masas veido kotletes, bumbiņas vai citas figūriņas un apcep augu eļļā no abām pusēm.

Ēd karstas vai siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.