Foto – Fotolia.com

Mājās gatavota linsēklu halva. Vienkāršs un veselīgs kārums 0

Nepieciešams

Žāvētas melnās plūmes
Žāvētas aprikozes
Rozīnes
Šķidrs medus
Linsēklas – 2-5 ēdamkarotes

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Izdedzinās caurumu tavā kabatā: 10 BMW modeļi, kurus nevajadzētu pirkt
RAKSTA REDAKTORS
“Viņš teica, ka vairs nejūt kājas, bija bāls” – Viesturs, kurš devās glābt Daugavā esošos makšķerniekus, atceras notikumus liktenīgajā brīdī 1
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

1. Linsēklas samaļ kafijas dzirnaviņās, līdz tās atgādina miltus
2. Iegūto pulveri sajauc ar medu proporcijās 2:1.
3. Medus un linsēklu pulvera masai pievieno sasmalcinātus žāvētos augļus, liek gatavo halvu ledusskapī.
4. Pašgatavotais saldums lieliski garšo kopā ar grauzdētu maizi vai cepumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.