Foto – Aija Geida

Mājās gatavota tomātu mērce ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 150 g svaigā siera (piemēram, Mālpils)
• 400 g tomātu gabaliņu savā sulā
• 100 ml saldā krējuma
• ķiploka daiviņa
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
• šķipsniņa malta koriandra
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Svaigo sieru sagriež kubiciņos, ķiploku smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu, pieber ķimeņu sēklas, koriandru, sieru un apcep. Pievieno ķiploku, sāli, tomātu gabaliņus, saldo krējumu un uzvāra.

Tomātu mērce ar sieru piestāv rīsiem un griķiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.