Foto – Shutterstock

Mājās gatavotas riekstu trifeles 0

Nepieciešams (10 trifelēm)

Grieķu rieksti 1/2 glāze
Saulespuķu sēklas 1/2 glāze
Ciedru milti 1 ēdamkarote
Tumšās rozīnes 1/2 glāze
Medus vai kļavu sīrups
Apelsīna vai citrona sula
Kakao vai keroba pulveris apviļāšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Kad meita šo stāstīja, pat neticēju!” Degvielas uzpildes stacijā parādījusies noderīga iekārta 4
Kārlis Streips: Šoreiz droši vien godājamai dzejniecei vienkārši vajadzēja paklusēt
Lasīt citas ziņas

1. Rozīnes izmērcē siltā ūdenī 15 minūtes. Riekstus un sēkliņas sablendē.
2. Sajauc riekstus ar pārējām sastāvdaļām, lai iznāktu bieza masa.
3. Sadala 10 daļās, izveido trifeles un apviļā kakao. Liek ledusskapī uz vienu stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.