Foto – Shutterstock

Mājās gatavotas riekstu trifeles 0

Nepieciešams (10 trifelēm)

Grieķu rieksti 1/2 glāze
Saulespuķu sēklas 1/2 glāze
Ciedru milti 1 ēdamkarote
Tumšās rozīnes 1/2 glāze
Medus vai kļavu sīrups
Apelsīna vai citrona sula
Kakao vai keroba pulveris apviļāšanai

Pagatavošana

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

1. Rozīnes izmērcē siltā ūdenī 15 minūtes. Riekstus un sēkliņas sablendē.
2. Sajauc riekstus ar pārējām sastāvdaļām, lai iznāktu bieza masa.
3. Sadala 10 daļās, izveido trifeles un apviļā kakao. Liek ledusskapī uz vienu stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.