Mājās gatavoti belaši brīvdienu gastronomiskajam sānsolim 2

Pat stingrākie diētas ārsti pēc gastronomiskā disciplīnā pavadītas nedēļas iesaka kādu “atslodzes dienu”. Tai lieliski noderēs sulīgi, mājās gatavoti belaši – un tas nav nekāds “stacijas mašīneļļas variants”!

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

2,5 glāzes izsijātu miltu
180 ml silta piena
7 g sausā rauga
1 tējk. cukura
250 g jauktas maltās gaļas
1 liels sīpols
Sāls, pipari
Augu eļļa apcepšanai

Pagatavošana

1. Sajauc pienu, cukuru, raugu, augu eļļu un sāli. Pakāpeniski iesijā miltus. Mīklu izmīca, apsedz un atstāj siltā vietā uz 1,5 – 2 stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

2 Sīpolu sasmalcina un sajauc ar malto gaļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

3. No mīklas veido plācenīšus; to diametrs – aptuveni 10 centimetri. Uz tiem kārto 1 ēdamkaroti gaļas pildījuma.
Mīklas maliņas uzloca uz augšu, atstājot nelielu atveri.

4. Belašus cep sakarsētā eļļā 7 minūtes no katras puses.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.