Foto – kurkuma.ru

Mājās gatavoti rafaello. Fotorecepte 2

Sastāvdaļas – 250 g kokosa pārslu (200 g konfektēm, 50 g – apviļāšanai), 50 g sviesta, 400 g kondensētā piena, mandeles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kausē sviestu katliņā uz uguns.

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Samaisa ar kondensēto pienu līdz vienmērīgai masai.

Pievieno 200 g kokosa pārslu.

Labi samaisa. Aptin masu ar pārtikas plēvi (var kārtīgi noklāt virspusi) un noliek ledusskapī uz 2-3 stundām, var arī uz nakti.

Mandeles uz stundu izmērcē ūdenī.

Tad noņem mandeļu miziņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

No sastingušās masas veido bumbiņas, vidū liekot mandeles.

Katru konfekti izviļā kokosriekstu pārslās.

Glabā ledusskapī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.