Foto – plufit.ru

Mājās gatavots aveņu zefīrs. Mmmm… 1

Salds, gaisīgs zefīrs ar aveņu garšu ir vienkārši neatkārtojams!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

450 g aveņu (var būt saldētas)

200 g cukura

200 g olu baltumu

200 g saldā krējuma

10 g želatīna

pūdercukurs

Kā gatavot?

Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Trampa publicētā fotogrāfija iedzen viņu stūrī – cilvēki šoreiz ir patiesi nikni
Lasīt citas ziņas

1. Ogas nomazgā, pēc tam izberž caur sietu. Pievieno cukuru un vāra, nepārtraukti maisot, līdz masa sabiezē.

2. Sakuļ atdzesētus olu baltumus un pievieno ogu masai. Pievieno izšķīdinātu želatīnu (želatīna lietošanas instrukcijai jābūt uz paciņas), visu rūpīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Atsevišķi saputo saldo krējumu un pēc  tam lēnām pievieno zefīru masai.

4. Sagatavo izvēlētu trauku, tā apakšu nokaisa ar pūdercukuru un tad ne pārāk biezā kārtā ielej zefīra masu. Pūdercukuru pārkaisa arī zefīra masai pa virsu. Liek atdzesēties ledusskapī aptuveni uz 2-3 stundām.

Foto – plufit.ru

4. Pēc tam no zefīra masas veido izvēlētās figūriņas (var izmantot, piemēram, piparkūku formiņas).

Pēc plufit.ru materiāla

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.