Foto – Shutterstock

Makaroni ar rukolu un sieru 0

Sastāvdaļas
• 500 g spageti makaronu
• 2 saujas rukolas
• 200 g fetas siera
• 100 ml saldā krējuma
• 4 ēdamkarotes ciedru riekstu vai valriekstu
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• Ķiploka daiviņa
• Pustējkarote maltu melno piparu
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Kokteilis
Vīrieši, kuri baidās pazaudēt savas sievietes, parasti dara šīs 11 lietas, pat ja viņiem to neprasa
Lavrovs skaidro, kāpēc Aļaskā ieradās džemperī ar nepārprotamu vēstījumu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Makaronus izvāra mīkstus lielā ūdens daudzumā, kam pievienotas pāris ēdamkarotes augu eļļas, tas nodrošinās, ka makaroni nesaķeps. Nokāš un pievieno saldo krējumu, olīveļļu, smalki sakapātu ķiploka daiviņu, gabaliņos sagrieztu fetas sieru, sāli un piparus. Samaisa. Daļu rukolas sakapā un iecilā ēdienā. Kārto uz šķīvja, pārkaisa ar rukolu un sakapātiem, apgrauzdētiem riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.