Makaroni ar sēnēm un vistu 0

Sastāvdaļas – 400 g vārītu makaronu, 400 g svaigu šampinjonu, 400 g vistas filejas, 200 g kausēta siera, sāls un augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu 1
Kokteilis
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju noskalo, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos.

Dziļā pannā uzkarsē augu eļļu un liek fileju, pasāla un cep apmēram 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šampinjonus notīra, nomazgā un plāni sagriež.

Pievieno vistas filejai pannā un visu cep vēl 7 minūtes.

Pievieno kausēto sieru un visu cep uz vidējas uguns, līdz siers ir izkusis.

Tikmēr makaronus novāra līdz gatavībai. Ūdeni nolej, makaronus kārtīgi noskalo.

Makaronus pievieno pannā filejai un sēnēm, visu samaisa un karsē vēl 3 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.