Foto – Aija Geida

Makaroni ar tomātiem un turku zirņiem. Izdosies pat skolasbērnam 0

Sastāvdaļas
• 350 g makaronu
• 400 g vārītu turku zirņu
• 410 g grieztu tomātu savā sulā
• 150 ml saldā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅔ tējkarotes sāls
• siers – pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties makaronus, līdz tie mīksti. Nokāš, pievieno saldo krējumu, tomātus, turku zirņus, sāli un maltus melnos piparus. Uzvāra. Liek šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Ja vēlas pikantāku garšu, ēdienam var pievienot sakapātu ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.