Foto – Aija Geida

Makaroni ar tomātiem un turku zirņiem. Izdosies pat skolasbērnam 0

Sastāvdaļas
• 350 g makaronu
• 400 g vārītu turku zirņu
• 410 g grieztu tomātu savā sulā
• 150 ml saldā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅔ tējkarotes sāls
• siers – pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties makaronus, līdz tie mīksti. Nokāš, pievieno saldo krējumu, tomātus, turku zirņus, sāli un maltus melnos piparus. Uzvāra. Liek šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Ja vēlas pikantāku garšu, ēdienam var pievienot sakapātu ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.