Foto – Aija Geida

Makaroni ar tomātiem un turku zirņiem. Izdosies pat skolasbērnam 0

Sastāvdaļas
• 350 g makaronu
• 400 g vārītu turku zirņu
• 410 g grieztu tomātu savā sulā
• 150 ml saldā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅔ tējkarotes sāls
• siers – pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus 13
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties makaronus, līdz tie mīksti. Nokāš, pievieno saldo krējumu, tomātus, turku zirņus, sāli un maltus melnos piparus. Uzvāra. Liek šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Ja vēlas pikantāku garšu, ēdienam var pievienot sakapātu ķiploka daiviņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.