Foto: Aija Geida

Makaronu sacepums ar desu un sieru 0

Sastāvdaļas
• 300 g makaronu
• 150 g desas
• 250 g siera
• 250 g skābā krējuma
• 50 g sviesta
• 2 ķiploka daiviņas
• pustējkarote maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šovakar Lauvām un vēl trim zodiaka zīmēm gaidāms kaut kas patiesi maģisks!
8 stila kļūdas, kas liek tev izskatīties resnākai un vecākai 8
Tramps piedāvā nosūtīt amerikāņu privāto armiju uz Ukrainu, ko tas nozīmē Krievijai?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Makaronus izvāra mīkstus, nokāš, pieliek sviestu un maisa, līdz tas izkusis. Atdzesē. Desu sagriež mazos gabaliņos, sieru sarīvē, ķiplokus sakapā. Makaroniem pievieno desu, sieru (atstājot pāris ēdamkarošu, ko pārkaisīt virspusei), divas trešdaļas no skābā krējuma, ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus. Samaisa. Liek veidnē, kas ieziesta ar taukvielām. Pārlej skābo krējumu un pārkaisa ar sieru. Liek cepties 200 °C 15–20 minūtes. Ja negatavo uzreiz, apsedz ar pārtikas plēvi un uzglabā ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.