say7.info

Maltās gaļas un kartupeļu sacepums – sātīgs gardums 0

Sastāvdaļas – 500 g jebkuras maltas gaļas, 500 g kartupeļu, 200 g cieta siera, 3 tomāti, liels sīpols, 1–2 ēdamkarotes sviesta, sāls, pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizo un novāra līdz gatavībai.

Sīpolu smalki sagriež, tomātus sagriež mazos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā augu eļļā apcep sīpolus līdz zeltainai krāsai, pievieno sagrieztos tomātus, cep visu 2–3 minūtes.

Pievieno malto gaļu, uzkaisa sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisa un cep, līdz gaļa ir izcepusies.

Kad kartupeļi ir izvārījušies, nolej ūdeni, pievieno sāli un sviestu un samīca biezputrā.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves.

Cepamajā traukā liek apcepto gaļu. Virsū liek samīcītos kartupeļus, kārtīgi izlīdzina. Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādu karstumā 30–35 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.