say7.info

Maltās gaļas un kartupeļu sacepums – sātīgs gardums 0

Sastāvdaļas – 500 g jebkuras maltas gaļas, 500 g kartupeļu, 200 g cieta siera, 3 tomāti, liels sīpols, 1–2 ēdamkarotes sviesta, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizo un novāra līdz gatavībai.

Sīpolu smalki sagriež, tomātus sagriež mazos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā augu eļļā apcep sīpolus līdz zeltainai krāsai, pievieno sagrieztos tomātus, cep visu 2–3 minūtes.

Pievieno malto gaļu, uzkaisa sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisa un cep, līdz gaļa ir izcepusies.

Kad kartupeļi ir izvārījušies, nolej ūdeni, pievieno sāli un sviestu un samīca biezputrā.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves.

Cepamajā traukā liek apcepto gaļu. Virsū liek samīcītos kartupeļus, kārtīgi izlīdzina. Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādu karstumā 30–35 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.