Foto – Shutterstock

Mannas putra ar burkāniem 0

Sastāvdaļas
• 8 ēdamkarotes mannas
• 2 burkāni
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 500 ml piena

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus sarīvē uz smalkas rīves. Pannā izkausē sviestu, pieber mannu un pāris minūtes pakarsē. Tad pieliek burkānus un mazliet apcep. Pielej pienu un maisot vāra 2–3 minūtes. Izslēdz uguni un ļauj putrai atdzist un sabiezēt.

UZZIŅA

>> Mannas putra būs garšīga un gaisīga, ja gatavošanas beigās tai pievienos gabaliņos sagrieztu banānu (divām porcijām ņem vienu lielu banānu) un mazliet sakuls ar putojamo slotiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

>> Jebkuras putras garšu uzlabo ogas un augļi, jo īpaši mellenes, zemenes, avenes, mango, persiki un bumbieri.

>> No garšvielām mannas putrai piestāv vaniļas cukurs, kardamons, kanēlis un muskatrieksts.

>> Sāļajā variācijā mannas putra sader ar Himalaju sāli, zaļumiem un maziem fetas siera gabaliņiem.

>> Daudz veselīgāka ir pilngraudu mannas putra, kuras sastāvā ir arī vērtīgie graudu apvalki.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.