Marinēta jēra gaļa dārzeņu sulā 0

Sastāvdaļas: 1 kg jēra gaļas mīkstuma un ribiņu, 2 sīpoli, 1 ķiploks, 2–3 tomāti, dilles, pētersīļu zaļumi un saknes, selerijas, puravi, melnie pipari, 1 tējkarote sāls, koriandrs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Gaļu sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un liek traukā, pārlej ar dārzeņu mērci, ko pagatavo šādi: sīpolus un ķiplokus nomizo, tomātus nomazgā, tad kopā ar zaļumiem samaļ, pieber piparus un koriandru. Gaļu marinē 24 stundas. Tad liek katlā, pārlej ar glāzi ūdens un lēni sautē, līdz gaļa gatava.

Recepte no žurnāla “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.