Foto: Ermak Oksana/SHUTTERSTOCK

Marinētas bietes 2

Sastāvdaļas
• 3 kg vārītu biešu
• 2 ēdamkarotes sāls
• 1 glāze cukura
• 1 glāze 9% galda etiķa

Reklāma
Reklāma
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bietes sarīvē, pievieno sāli, cukuru, etiķi un atstāj uz pāris stundām. Tad liek katlā un karsē – kad sāk vārīties, vāra aptuveni 5 minūtes. Pēc tam pilda sterilās burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.