Baltvīnā marinētas gailenes īru gaumē. Viegli pagatavot, garšo neparasti! 7

Īriem gluži tāpat kā latviešiem garšo gailenes, turklāt pēc šīs nedēļas lietus Latvijā gaidāms sēņu “uzbrukums”, tāpēc piedāvājam no ierastajām mazliet atšķirīgu recepti marinēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Notīra gailenes, nogriež kātiņu galus, kārtīgi noskalo. Liek pannā kopā ar etiķi, sāli, koriandru, rozmarīnu un ķiplokiem.

Sutina 5 minūtes. Nokāš šķidrumu.

Gailenes, garšaugus un garšvielas liek sterilizētā burkā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar olīveļļu un vēsumā marinē vismaz 2, bet ne ilgāk kā 4 nedēļas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.