Baltvīnā marinētas gailenes īru gaumē. Viegli pagatavot, garšo neparasti! 7

Īriem gluži tāpat kā latviešiem garšo gailenes, turklāt pēc šīs nedēļas lietus Latvijā gaidāms sēņu “uzbrukums”, tāpēc piedāvājam no ierastajām mazliet atšķirīgu recepti marinēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Maskavai draud tas, no kā Putins visvairāk baidās? Karā briest jauns, interesants posms
VIDEO. Pircējus “Maxima” veikalā pārsteidz izsalcis “klients” dārzeņu nodaļā; uzņēmums nekavējoties reaģē
Lasīt citas ziņas

Notīra gailenes, nogriež kātiņu galus, kārtīgi noskalo. Liek pannā kopā ar etiķi, sāli, koriandru, rozmarīnu un ķiplokiem.

Sutina 5 minūtes. Nokāš šķidrumu.

Gailenes, garšaugus un garšvielas liek sterilizētā burkā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar olīveļļu un vēsumā marinē vismaz 2, bet ne ilgāk kā 4 nedēļas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.