Daiņa Bušmaņa foto

Marinētas reņģes
 0

Sastāvdaļas: Kilograms svaigu reņģu, divi burkāni, divi sīpoli, divas ēdamkarotes etiķa esences, trīs lauru lapas, ēdamkarote sāls, tējkarote melno pipargraudu, septiņi smaržīgi pipari, ēdamkarote cukura.

Kā gatavot?

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Mājas
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
VIP galdiņš paliek tukšs: Putina partneris demonstratīvi atsakās no viņa piedāvājuma, Kremlis spiests taisnoties
Lasīt citas ziņas

Reņģes apviļā miltos un cep eļļā zeltaini brūnas. Ievieto marinējamā traukā, lai tās atdziest. Uzvāra vienu litru ūdens un pievieno garšvielas, izņemot esenci. Burkānus un sīpolus sagriež ripiņās, liek vārošā ūdenī un pavāra trīs minūtes. Pievieno esenci un ļauj marinādei atdzist. Tad uzlej reņģēm un gaida, kad tās būs iemarinējušās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.