Daiņa Bušmaņa foto

Marinētas reņģes
 0

Sastāvdaļas: Kilograms svaigu reņģu, divi burkāni, divi sīpoli, divas ēdamkarotes etiķa esences, trīs lauru lapas, ēdamkarote sāls, tējkarote melno pipargraudu, septiņi smaržīgi pipari, ēdamkarote cukura.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Baiss atklājums satricina Lielbritāniju: noskaidrots, ka jaunās izlūkdienesta vadītājas vectēvs bijis bēdīgi slavenais “Miesnieks”
Kad visas bikses spiež: kāpēc ar gadiem vēders kļūst apaļāks un kā to apturēt – padomi, kas patiešām strādā
Veselam
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Lasīt citas ziņas

Reņģes apviļā miltos un cep eļļā zeltaini brūnas. Ievieto marinējamā traukā, lai tās atdziest. Uzvāra vienu litru ūdens un pievieno garšvielas, izņemot esenci. Burkānus un sīpolus sagriež ripiņās, liek vārošā ūdenī un pavāra trīs minūtes. Pievieno esenci un ļauj marinādei atdzist. Tad uzlej reņģēm un gaida, kad tās būs iemarinējušās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.