Foto: Shutterstock

Marinēti kabači 0

Sastāvdaļas
• kabači
• paprika
• čili
• dilles
• ķiploki
• lauru lapas
• 2 ēdamkarotes 9% galda etiķa
• 1,5 ēdamkarotes cukura
• 1 ēdamkarote sāls
• melno piparu graudi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Viņš ir 14 gadus jaunāks par bijušo vīru… Dana Reizniece bauda dzīvi jaunās attiecībās
Atklātas šokējošas detaļas par to, kas, visticamāk, maksāja trīs cilvēku dzīvības traģiskajā avārijā pie Saldus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Litra burkās liek dilles, 3 ķiploka daiviņas, čili gabaliņu, 1 lauru lapu, 8 melnos piparus. Tad blīvi kārto kabačus, kas ir ar visu mizu sagriezti 1–1,5 cm biezās ripās. Kabačiem pa virsu liek dilles. Katrā burkā ievieto ēdamkaroti (lai burka neieplaisātu) un lej verdošu ūdeni. Burkām uzliek vāciņu un atstāj 15 minūtes. Tad ūdeni nolej. No šā ūdens pagatavo marinādi. Uz 1 l ūdens ņem 1 ēdamkaroti sāls un 1,5 ēdamkarotes cukura un vāra marinādi.

Katrā burkā ielej 2 ēdamkarotes 9% galda etiķa, pārlej ar verdošu marinādi un aizvāko. Burkas apgriež otrādi un kārtīgi sasedz, līdz tās pilnībā atdziest.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.