Foto-Anda Krauze

Marinēts siers 0

Sastāvdaļas: siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis), baziliks, timiāns, rukola, ķiploki, čili, valrieksti, citrona sula, olīvas bez kauliņiem, sojas mērce, olīveļļa, pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe


LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.