Foto-Anda Krauze

Marinēts siers 0

Sastāvdaļas: siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis), baziliks, timiāns, rukola, ķiploki, čili, valrieksti, citrona sula, olīvas bez kauliņiem, sojas mērce, olīveļļa, pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe


LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.