Foto: 13smaile/Shutterstock
Mārrutku mērcīte – ideāla ar zivju ēdieniem 0
Sastāvdaļas
• 200 ml saldā krējuma
• 1 ābols
• 2 ēdamkarotes mārrutku
• cukurs
• sāls
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Pagatavošana.
Ābolu sarīvē, sajauc ar mārrutkiem, cukuru un sāli. Saldo krējumu saputo un samaisa ar piedevām.
Līdzīgi var pagatavot mērci ar skābo krējumu, tikai to neputo.
Šī mērce labi sader ar zivju ēdieniem.



