
Foto: 13smaile/Shutterstock
Mārrutku mērcīte – ideāla ar zivju ēdieniem 0
Sastāvdaļas
• 200 ml saldā krējuma
• 1 ābols
• 2 ēdamkarotes mārrutku
• cukurs
• sāls
Reklāma
Reklāma
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Pagatavošana.
Ābolu sarīvē, sajauc ar mārrutkiem, cukuru un sāli. Saldo krējumu saputo un samaisa ar piedevām.
Līdzīgi var pagatavot mērci ar skābo krējumu, tikai to neputo.
Šī mērce labi sader ar zivju ēdieniem.