Foto: AIja Geida

Mārrutku sviests – labi garšo uz rupjmaizes 0

Sastāvdaļas
• 100 g sviesta
• ēdamkarote mārrutku
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Putinam patiesībā ir vienalga, kam piederēs Donbasa; viņš no Ukrainas pieprasa vienu
Lasīt citas ziņas

Mīkstu sviestu saputo ar sāli, pievieno mārrutkus un samaisa. Liek trauciņā un novieto vēsumā. Labi garšo uz rupjmaizes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.