AP/LETA

Pasaules labākais skeletonists Martins Dukurs pēc ne pārāk veiksmīgajiem sezonas pirmajiem diviem Pasaules kausa posmiem Ziemeļamerikā šo gadu iesāka ļoti labi, jo vispirms viņš bija otrais Altenbergas trasē, bet pēc tam triumfēja sacensībās Vinterbergā un Sanktmoricā, kas ļāva atrasties vadībā Pasaules kausa kopvērtējumā. Tomēr pirms nedēļas Kēnigszē trasē, kur drīzumā notiks pasaules čempionāts, sportists palika tikai sestais. 1

M.Dukurs šosezon lūko kļūt par astoņkārtēju Pasaules kausa ieguvēju, piedevām tikt pie astotā titula pēc kārtas. Iepriekšējā sezonā viņš guva kārtējo drošo uzvaru kopvērtējumā, aiz sevis atstājot Sunbinu Junu, kurš savukārt tikai par 27 punktiem apsteidza T.Dukuru.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un LBTU lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 75
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Tāpat M.Dukurs iepriekšējā sezonā ceturto reizi triumfēja pasaules čempionātā.

Pašlaik 32 gadus vecais M.Dukurs ir pēdējo gadu pasaules labākais skeletonists. Par pasaules čempionu latvietis kļuvis četras reizes – 2011., 2012., 2015. un 2016.gadā, bet 2013.gadā viņš ieguva sudrabu. Savukārt 35 gadus vecais T.Dukurs pasaules čempionātos ticis pie vienas bronzas godalgas, ko ieguva pērn.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc pasaules čempionāta sezonai punkts tiks pielikts ar Pasaules kausa posmu 2018.gada Ziemas olimpisko spēļu mājvietā Phjončhanā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.