Foto – Valda Madalāne

Maskarpones siera kūka pusstundas laikā – gardums nepacietīgajiem 0

Ja nav laika vai pacietības ilgi gaidīt kārumu, pusstundas laikā var tikt pie gardas kūkas.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

• 500 g maskarpones siera
• 4 āboli
• 4 olas
• 4 ēdamkarotes cukura
• 4 ēdamkarotes miltu
• vanilīna vai kanēļa cukurs

Pagatavošana.

Samaisa olas ar cukuru, kamēr tas izkusis, tad pievieno maskarpones sieru un iejauc miltus. Masa jāizmaisa, līdz tā ir viendabīga.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamajā veidnē ieklāj cepampapīru, tad uz pamatnes kārto šķēlītēs sagrieztus ābolus, pārkaisa ar vanilīna vai kanēļa cukuru un uzlej sagatavoto mīklu.

Kad cepeškrāsns uzkarsusi līdz +180…+200 °C, cep kūku, kamēr virspuse brūna. Nevajag steigties to izņemt, jo var gadīties, ka viducis vēl ir šķidrs. Taču arī gatavā kūka ir līdzīga nevis pīrāgam, bet gan maigam pudiņam, kas formu tomēr saglabā. Ieteicams ēst, kamēr silta un gaisīga. Garda ir arī otrā dienā, ja vien kāds gabaliņš vēl ir palicis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.