Foto – Valda Madalāne

Maskarpones siera kūka pusstundas laikā – gardums nepacietīgajiem 0

Ja nav laika vai pacietības ilgi gaidīt kārumu, pusstundas laikā var tikt pie gardas kūkas.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies 122
Veselam
Tie palīdzēs mazināt cukura līmeņa svārstības! 8 pārtikas produkti, kurus ir vērts iekļaut savā ikdienas ēdienkartē
Lasīt citas ziņas

• 500 g maskarpones siera
• 4 āboli
• 4 olas
• 4 ēdamkarotes cukura
• 4 ēdamkarotes miltu
• vanilīna vai kanēļa cukurs

Pagatavošana.

Samaisa olas ar cukuru, kamēr tas izkusis, tad pievieno maskarpones sieru un iejauc miltus. Masa jāizmaisa, līdz tā ir viendabīga.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamajā veidnē ieklāj cepampapīru, tad uz pamatnes kārto šķēlītēs sagrieztus ābolus, pārkaisa ar vanilīna vai kanēļa cukuru un uzlej sagatavoto mīklu.

Kad cepeškrāsns uzkarsusi līdz +180…+200 °C, cep kūku, kamēr virspuse brūna. Nevajag steigties to izņemt, jo var gadīties, ka viducis vēl ir šķidrs. Taču arī gatavā kūka ir līdzīga nevis pīrāgam, bet gan maigam pudiņam, kas formu tomēr saglabā. Ieteicams ēst, kamēr silta un gaisīga. Garda ir arī otrā dienā, ja vien kāds gabaliņš vēl ir palicis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.