Zinātāji pauž, ka Maskavas slepeno metro līniju tīkls ir tik lielā mērā daudzveidīgs, ka bez īpašām zināšanām attiecīgu plānu uzzīmēt praktiski nav iespējams. Kaut vai tikai tāpēc, ka šīs līnijas nepārtraukti šķērso vai pat nelielos posmos savienojas ar labi zināmajām metro līnijām, tādējādi tas jebkuru pazemes piedzīvojumu meklētāju ātri vien noved kārtējā strupceļā. 2

Kā jau minēts, mūsdienās jebkāda informācija par Maskavas “valdības pazemi” ir uz visstingrāko noslepenota, lai gan ārpusē izsūkusies informācija par to, ka tur meistarīgi nomaskēti simtiem dažādi militārie objekti, kurus ne tikai nav pieļaujams atslepenot, bet kuri jebkurā mirklī ir spējīgi pilnā kaujas gatavībā iesaistīties attiecīgās darbībās – vai nu tieši no pazemes, vai izvirzoties no tās laukā. Un tas jau patiešām ir “nacionālās drošības jautājums”, nevar nepiekrist.

Reklāma
Reklāma
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav 285
Lasīt citas ziņas

Pašiem maskaviešiem nekas cits neatliek, kā īpaši nenogurdināt sevi ar domām par to, kas tad īsti pazemē eksistē paralēli viņu tradicionāli lietotajām metro līnijām. Pilnībā iespējams, ka Maskava ne gluži bez reāla pamatojuma savulaik dēvēta ne tikai par PSRS, bet arī par Krievijas sirdi jau kopš seniem laikiem. Ne jau nu gluži tāpat vien faktiski visu iepriekšējo krievu caru laikā galmā allaž bija arī dažādi noslēpumaini astrologi un magi, jo mistikas tur allaž bijis gana. Mūsdienu ezoteriķi pauž – varbūt šīs lielās valsts spēks sakoncentrēts akurāt tieši zem šīs pilsētas, kas, starp citu, uzbūvēta mazliet dīvainā formā, ko mēdz dēvēt arī par “laimes ratu”.

Ezoteriķiem tā allaž bijusi ļoti svarīga zīme, kas attēlo pārmaiņu, pārtapšanas, ceļojuma iespējas. Un šī laime jeb fortūna tādējādi allaž ir Maskavas sabiedrotā, tāpēc neviens nav ieinteresēts šīs īpašās mistikas atklāšanā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.