Foto: AIja Geida

Medus un jogurta saldējums 0

Sastāvdaļas:
560 ml jogurta, 6 ēdamkarotes ļoti aromātiska medus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Jogurtā iemaisa medu. Ja nešķiet pietiekami salds, medus daudzumu palielina. Liek saldējamā aparātā vai saldētavā, vairākas reizes stingri saputo, līdz masa pilnīgi sastingusi.
Ar medu saldinātais jogurts ir vienkārša saldējuma sastāvdaļa. Ja jogurts būs treknāks un saldējums saldāks, būs vieglāk pagatavot viendabīgu masu. Lietojot jogurtu ar zemu tauku saturu un pievienojot tikai nedaudz medus, saldēšanas laikā masu nepieciešams putot 2-3 reizes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.