Foto: AIja Geida

Medus un jogurta saldējums 0

Sastāvdaļas:
560 ml jogurta, 6 ēdamkarotes ļoti aromātiska medus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS: Izvēlies vienu simbolu un uzzini, vai esi uz pareizā dzīves ceļa
Veselam
Tos patērē teju katrs: šie 5 pārtikas produktu veidi lēnām bojā jūsu smadzenes un palielina demences risku
“Kādēļ lai mēs sniegtu Ukrainai šādu pārsvaru?” Kremlis nosaucis nosacījumu pamiera panākšanai
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Jogurtā iemaisa medu. Ja nešķiet pietiekami salds, medus daudzumu palielina. Liek saldējamā aparātā vai saldētavā, vairākas reizes stingri saputo, līdz masa pilnīgi sastingusi.
Ar medu saldinātais jogurts ir vienkārša saldējuma sastāvdaļa. Ja jogurts būs treknāks un saldējums saldāks, būs vieglāk pagatavot viendabīgu masu. Lietojot jogurtu ar zemu tauku saturu un pievienojot tikai nedaudz medus, saldēšanas laikā masu nepieciešams putot 2-3 reizes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.