Foto: AIja Geida

Medus un jogurta saldējums 0

Sastāvdaļas:
560 ml jogurta, 6 ēdamkarotes ļoti aromātiska medus

Reklāma
Reklāma
Kremlī aug panika: augsta līmeņa amatpersona atzīst, ka valsts ir tuvu pilsoņu karam
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
Rozenvalds: “Kariņš bezsamaņā lido no vienas vietas uz otru, nemaz nezinot, kāda veidā viņš tur ir nokļuvis un cik tas maksā?”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Jogurtā iemaisa medu. Ja nešķiet pietiekami salds, medus daudzumu palielina. Liek saldējamā aparātā vai saldētavā, vairākas reizes stingri saputo, līdz masa pilnīgi sastingusi.
Ar medu saldinātais jogurts ir vienkārša saldējuma sastāvdaļa. Ja jogurts būs treknāks un saldējums saldāks, būs vieglāk pagatavot viendabīgu masu. Lietojot jogurtu ar zemu tauku saturu un pievienojot tikai nedaudz medus, saldēšanas laikā masu nepieciešams putot 2-3 reizes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.