Foto no “Siera kluba” arhīva

Mēles zupa ar dārzeņiem un sieru 0

Sastāvdaļas
• Liellopa mēle
• 150 g siera
• 150 g kartupeļu
• 150 g konservētu zirnīšu
• 100 g Kazdangas siera ar papriku
• Sarkanā paprika
• Baziliks
• Pipari
• Sāls
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novāra mēli, pievienojot garšvielas.
Katlā ieber kubiciņos sagrieztu papriku, apcep, pievieno mēles buljonu, krāsnī apceptus kartupeļus, zaļos zirnīšus, šķēlēs sagrieztu mēli un visu uzvāra. Pēc tam pievieno garšvielas, smalki sagrieztas bazilika lapiņas un kubiciņos sagrieztu sieru.
Zupu pasniedzot, pievieno skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.