Foto no “Siera kluba” arhīva

Mēles zupa ar dārzeņiem un sieru 0

Sastāvdaļas
• Liellopa mēle
• 150 g siera
• 150 g kartupeļu
• 150 g konservētu zirnīšu
• 100 g Kazdangas siera ar papriku
• Sarkanā paprika
• Baziliks
• Pipari
• Sāls
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
“Pretrunīgi vērtētais Latvijas oligarhs Ainārs Šlesers…” lietuvieši drosmīgi nosauc iemeslu, kāpēc Latvija izstājas no konvencijas 40
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
Veselam
Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc! 22
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novāra mēli, pievienojot garšvielas.
Katlā ieber kubiciņos sagrieztu papriku, apcep, pievieno mēles buljonu, krāsnī apceptus kartupeļus, zaļos zirnīšus, šķēlēs sagrieztu mēli un visu uzvāra. Pēc tam pievieno garšvielas, smalki sagrieztas bazilika lapiņas un kubiciņos sagrieztu sieru.
Zupu pasniedzot, pievieno skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.