Foto no “Siera kluba” arhīva

Mēles zupa ar dārzeņiem un sieru 0

Sastāvdaļas
• Liellopa mēle
• 150 g siera
• 150 g kartupeļu
• 150 g konservētu zirnīšu
• 100 g Kazdangas siera ar papriku
• Sarkanā paprika
• Baziliks
• Pipari
• Sāls
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novāra mēli, pievienojot garšvielas.
Katlā ieber kubiciņos sagrieztu papriku, apcep, pievieno mēles buljonu, krāsnī apceptus kartupeļus, zaļos zirnīšus, šķēlēs sagrieztu mēli un visu uzvāra. Pēc tam pievieno garšvielas, smalki sagrieztas bazilika lapiņas un kubiciņos sagrieztu sieru.
Zupu pasniedzot, pievieno skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.