Foto-Aija Geida

Melleņu pankūkas ar mannu 0

Sastāvdaļas (4 personām)
: 500 g kefīra,
 100 g mannas,
 190 g kviešu miltu,
 1 ēdamkarote olīveļļas,
 40 g cukura,
 120 g melleņu,
 ½ tējkarote sodas,
 šķipsniņa malta kanēļa un kardamona.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar sodu un mannu. Pievieno olīveļļu, kefīru, cukuru un izmaisa. Beigās pieber mellenes un sajauc visu kopā. Atstāj uz 20 minūtēm, lai manna paspēj uzbriest. Cep pannā un pasniedz ar skābo krējumu. Ļoti aromātiskas un gaisīgas pankūkas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.