
Foto-Aija Geida
Melleņu panna cotta 0
Sastāvdaļas: 500 ml saldā krējuma, 120 g želejas cukura Multi, 200 g svaigu melleņu, šķipsniņa malta kanēļa.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Ja ASV uzbruks Irānai: 8 speciālisti konkrēti pasaka, kas pasaulē notiks
15
Vai esi dzimis vienā no šiem datumiem? Šie īpašie dzimšanas datumi liecina, ka tev ir sena dvēsele
7
Putins kaut kam tādam nebija gatavs: Tramps izrāda Kremlim vēl nebijušu lojalitāti, taču Krievijā situācija tikai pasliktinās
Saldo krējumu uzvāra, pievieno želejas cukuru un šķipsniņu kanēļa, nedaudz atdzesē. Pievieno pusi no mellenēm, samaisa un sapilda trauciņos. Noliek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar svaigām mellenēm vai melleņu mērci.