Foto-Aija Geida

Melleņu panna cotta
 0

Sastāvdaļas: 500 ml saldā krējuma,
 120 g želejas cukura Multi,
 200 g svaigu melleņu,
 šķipsniņa malta kanēļa.

 

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
RAKSTA REDAKTORS
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu uzvāra, pievieno želejas cukuru un šķipsniņu kanēļa, nedaudz atdzesē. Pievieno pusi no mellenēm, samaisa un sapilda trauciņos. Noliek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar svaigām mellenēm vai melleņu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.