Foto-Aija Geida
Melleņu panna cotta 0
Sastāvdaļas: 500 ml saldā krējuma, 120 g želejas cukura Multi, 200 g svaigu melleņu, šķipsniņa malta kanēļa.
Kā gatavot?
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem
92
Saldo krējumu uzvāra, pievieno želejas cukuru un šķipsniņu kanēļa, nedaudz atdzesē. Pievieno pusi no mellenēm, samaisa un sapilda trauciņos. Noliek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar svaigām mellenēm vai melleņu mērci.



