Foto: Stana/Shutterstock

Melleņu plātsmaize – lieliski garšo ar putukrējumu, saldējumu vai vaniļas mērci 0

Sastāvdaļas
• 300 g kviešu miltu
• 150 g sviesta
• 125 g cukura
• 1 ola
• 1 tējkarote cepamā pulvera

Reklāma
Reklāma

Pildījumam
• 1 l melleņu

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Drumstalām
• 50 g auzu pārslu
• 85 g cukura
• 50 g sviesta
• 1 tējkarote vanilīna cukura

Pagatavošana.
Miltos iemaisa cukuru un cepamo pulveri. Pievieno sviesta piciņas, olu un saputo. Var izmantot mikseri.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu liek uz ietaukotas plāts un pārklāj ar mellenēm. Auzu pārslas sajauc ar cukuru, vanilīna cukuru un sviestu. Sagatavoto drumstalu maisījumu pārkaisa mellenēm.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 20 minūtes.

Plātsmaizi atdzesē, sagriež gabaliņos. Labi garšo ar putukrējumu, saldējumu vai vaniļas mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.