Meloņkūka – aromātisks gardums 0

Sastāvdaļas – 300 g melones mīkstuma, 100 g sviesta, 3 olas, glāze mannas, glāze kefīra, glāze miltu, 1/2 glāze cukura, tējkarote cepamā pulvera, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
Kokteilis
Šodien pilnmēness Lauvas zīmē! Astrologi brīdina būt trakoti prātīgiem un nosauc 3 zodiaka zīmes, kurām gaidāmas lielas pārmaiņas
Krievi sāk atjēgties: beidzot saprotot, kas notiek, izcēlusies histērija: “Vai mums vēl vispār ir palikušas naftas pārstrādes rūpnīcas?”
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ kopā ar šķipsniņu sāls un cukuru. Izkausē sviestu un pievieno olām, arī kefīru. Visu samaisa.

Pievieno mannu, samaisa.

Beigās pievieno miltus un cepamo pulveri un visu sakuļ ar mikseri, lai nebūtu kunkuļu. Var maisīt ar karoti.

Meloni sagriež nelielos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo formu ietauko, iekšā lej mīklu, pa virsu uzber melones gabaliņus.

Cep 190 grādu karstumā apmēram 30 – 40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti (ja, iedurot kūkai pa vidu irbulīti, tas ir sauss, kūka ir gatava).

Gatavo pīrāgu pārkaisa ar pūdercukuru un mandeļu skaidiņām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.