Foto – Gints Ivuškāns

Mexicano pica ar latvisku piesitienu. Nobaudāma “Studio pizza” Cēsīs 0

Sastāvdaļas
• Picas mīkla
• Picu mērce
• Siers
• Maltā gaļa
• Svaigi tomāti
• Sīpoli
• Olīveļļa

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

Izveltnē mīklu, noziež ar tomātu mērci, pēc tam kārto malto gaļu, kas apcepta ar garšvielām: sāli, pipariem (tajā skaitā halapenjo pipariem), sīpoliem un arī sarīvētiem burkāniem. Uzbārsta sarīvētu sieru, uzliek sagrieztas svaiga tomāta ripiņas un sīpolu gredzenus. Cep sakarsētā krāsnī +300 °C aptuveni 15 minūtes. Kad picu izņem no cepeškrāsns, uzslaka olīveļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.