Foto – Bonapettit.lv

Minestrone – bagātīga zupa, kura jānogaršo ikvienam! 0

Pagatavošana

Selerijas, burkānus un šķiņķi sagriezt mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkrsēt eļļu un apcept šķiņķi kraukšķīgu. Pievienot sīpolus un cept līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot selerijas un burkānus un sautēt vēl apm. 5 min visu kopā. Pievienot buljonu, sāli un piparus un vārīt 15 min. Tad pievienot sasmalcinātus tomātus un uzkarsēt.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ar siera šķēlētāju vai dārzeņu mizojamo nazi saēvelē sieru. Zupu salej porcijas šķīvjos un pasniedz pārkaisot ar sieru. Dekorē ar bazilika lapiņām.

Recepti piedāvā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.