Foto – Shutterstock

Mini maizītes ar rukolu un krēmsieru 0

Sastāvdaļas
• 8–10 rukolas lapiņas
• Franču bagete
• 300 g krēmsiera
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• Ēdamkarote augu eļļas
• Tējkarote cukura sīrupa
• Pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bageti ar maizes nazi sagriež šķēlītēs. Blendera krūzē liek krēmsieru, sakapātas rukolas lapiņas, citrona sulu, augu eļļu (vislabāk rafinētu olīveļļu), cukura sīrupu un sāli. Sakuļ viendabīgā masā. Ar karoti masu kārto konditorejas maisiņā, uzliek lielo uzgali un veido uz maizītēm skaistas rozītes. Rotā ar rukolas lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.