Mini omletītes ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ēdamkarote olīveļļas, šķiņķa gabaliņš, 2 ēdamkarotes sarīvēta cieta siera, dilles, melnie pipari un sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ. Sīpolu smalki sagriež un apcep olīveļļā zeltaini caurspīdīgus. Nedaudz atdzesē. Šķiņķi sagriež nelielos kubiciņos. Dilles sasmalcina.

Sakultajām olām pievieno šķiņķi, sieru, dilles, sīpolus. Samaisa un pievieno piparus un sāli pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek silikona kēksiņu formās. Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 minūtes. Pēc tam viegli atdzesē un izņem no formiņām.

Gardi būs gan auksti, gan karsti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.