Mini omletītes ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas – 2 olas, sīpols, ēdamkarote olīveļļas, šķiņķa gabaliņš, 2 ēdamkarotes sarīvēta cieta siera, dilles, melnie pipari un sāls pēc garšas.

Pagatavošana.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Kāds absurds! Ārsts ir, iekārta ir, bet izmeklēt nedrīkst. Kas patiesībā ir “kvota”? 1
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ. Sīpolu smalki sagriež un apcep olīveļļā zeltaini caurspīdīgus. Nedaudz atdzesē. Šķiņķi sagriež nelielos kubiciņos. Dilles sasmalcina.

Sakultajām olām pievieno šķiņķi, sieru, dilles, sīpolus. Samaisa un pievieno piparus un sāli pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek silikona kēksiņu formās. Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 minūtes. Pēc tam viegli atdzesē un izņem no formiņām.

Gardi būs gan auksti, gan karsti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.