Veselības ministre Anda Čakša. Foto – LETA

Atgādināšu, ka pretēja nepatīkama situācija bija radusies veselības ministrei Ingrīdai Circenei, kura slimoja nepilnus 2,5 mēnešus un, visticamāk, kā pati saka, būtu turpinājusi strādāt, ja vien toreizējā Ministru prezidente Laimdota Straujuma to būtu ļāvusi un nebūtu vērsusies pret viņu tik asi, kad Circenei bija radies līdzīgs konflikts ar ģimenes ārstiem kā patlaban Čakšai. 49

Kopš A. Čakša ir ministre, viņa reto reizi publiski atbild uz jautājumiem, kas skar privāto dzīvi, – daudz labāk risinot ar darbu saistītos jautājumus, nevis atklāti stāstot par sevi. Žurnālā “Mājas Viesis” (2016. gada 10. augustā) ministre pastāsta, ka viņas privātās dzīves gājums nav bijis vienkāršs lielā mērā tāpēc, ka vienmēr ļoti daudz laika veltījusi mācībām un darbam.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

A. Čakša: “Šā iemesla dēļ ir cietušas manas iepriekšējās attiecības. Man ir bijis daudz jāmācās, kā veidot veiksmīgas attiecības. Kamēr cilvēks ir jauns, viņam šķiet, ka viss, kā jābūt, ir zināms, un ļoti gribas mainīt otru cilvēku. Tikai gadiem ritot, sapratu, ka nekas nav tik vienkārši. Lielā mērā tāpēc nolēmu mācīties psihoterapiju. Kādu laiku kā psihoterapeite arī strādāju ar pacientiem. Kopš esmu apguvusi šo jomu, daudz labāk saprotu cilvēkus un spēju iejusties viņu “ādā”. Esmu nonākusi pie secinājuma – labo sajūtu sev var nodrošināt tikai cilvēks pats. Dzīvesbiedrs nav atbildīgs par partnera laimi.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.