Foto – Valdis Semjonovs

Mocarella ar ķiršu tomātiem, redīsiem un mango 0

Sastāvdaļas
• 200 g mocarellas siera
• 6 redīsi
• 6 ķirštomāti
• 1 zaļais ābols Grenny Smith
• ¼ mango

Reklāma
Reklāma
Veselam
Veselīgai zarnu darbībai: 9 dzērieni, kas stiprina mikrobiomu un uzlabo gremošanu
Kokteilis
Ja esat dzimis vienā no šiem 6 datumiem, jums ir lieliskas izredzes kļūt par miljonāru
Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Lasīt citas ziņas

Bazilika mērcei
• 60 ml olīveļļas
• 30 g bazilika
• 20 g ciedru riekstu
• 20 g cietā siera
• 1 laims
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Mocarellu sadala četrās daļās. Mango nomizo un sagriež kubiciņos, ābolu – daiviņās, redīsus sagriež plāni un ieliek ūdenī, lai kļūst kraukšķīgi.
Blenderī ielej olīveļļu, iespiež laima sulu, pievieno baziliku, ciedru riekstus, cieto sieru un sablendē. Pagaršo un pievieno piparus un sāli pēc garšas.
Uz šķīvja kārto mocarellu, redīsus, ābolus, ķirštomātus, mango, zaļumus un pārlej ar bazilika mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.