Foto – Valdis Semjonovs

Mocarella ar ķiršu tomātiem, redīsiem un mango 0

Sastāvdaļas
• 200 g mocarellas siera
• 6 redīsi
• 6 ķirštomāti
• 1 zaļais ābols Grenny Smith
• ¼ mango

Reklāma
Reklāma
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Bazilika mērcei
• 60 ml olīveļļas
• 30 g bazilika
• 20 g ciedru riekstu
• 20 g cietā siera
• 1 laims
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Mocarellu sadala četrās daļās. Mango nomizo un sagriež kubiciņos, ābolu – daiviņās, redīsus sagriež plāni un ieliek ūdenī, lai kļūst kraukšķīgi.
Blenderī ielej olīveļļu, iespiež laima sulu, pievieno baziliku, ciedru riekstus, cieto sieru un sablendē. Pagaršo un pievieno piparus un sāli pēc garšas.
Uz šķīvja kārto mocarellu, redīsus, ābolus, ķirštomātus, mango, zaļumus un pārlej ar bazilika mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.