Foto – Valdis Semjonovs

Mocarella ar ķiršu tomātiem, redīsiem un mango 0

Sastāvdaļas
• 200 g mocarellas siera
• 6 redīsi
• 6 ķirštomāti
• 1 zaļais ābols Grenny Smith
• ¼ mango

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Bazilika mērcei
• 60 ml olīveļļas
• 30 g bazilika
• 20 g ciedru riekstu
• 20 g cietā siera
• 1 laims
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Mocarellu sadala četrās daļās. Mango nomizo un sagriež kubiciņos, ābolu – daiviņās, redīsus sagriež plāni un ieliek ūdenī, lai kļūst kraukšķīgi.
Blenderī ielej olīveļļu, iespiež laima sulu, pievieno baziliku, ciedru riekstus, cieto sieru un sablendē. Pagaršo un pievieno piparus un sāli pēc garšas.
Uz šķīvja kārto mocarellu, redīsus, ābolus, ķirštomātus, mango, zaļumus un pārlej ar bazilika mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.