Publicitātes foto

Modīgie Jāņi: Kazas siers ar medū ceptu aprikozi 0

Tūlīt būs klāt Jāņi, turklāt tagad pilnā plaukumā ir grila sezona, līdz ar to medus ir lieliska piedeva, ar ko baudīt dažādus grilētus ēdienus. Medus ieņem īpašu vietu Latvijas kultūrā un vēsturē – medus ir kā gardums, kā ārstniecības līdzeklis pret daudzām un dažādām kaitēm un slimībām. Tieši tāpēc, lai Jāņos visi būtu skaisti, veseli un ar pilnu vēderu, restorāns “Tex-Mex Republic” piedāvā gardas receptes, kuras pagatavot svētkos!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viņus slepeni apbrīno: šajos datumos dzimušie pievelk apkārtējo cilvēku apbrīnu kā magnēti
Veselam
Ne viss, kas izskatās garšīgi, ir drošs: 5 ēdieni, kas visbiežāk izraisa saindēšanos restorānā
Bijušais britu komandieris nosauc nākamo Krievijas mērķi un aicina gatavoties karam
Lasīt citas ziņas

Kazas siers ar grilētu un medū ceptu aprikozi

Pagatavošana

Sākumā aprikozes tiek pārgrieztas uz pusēm un tām izņem kauliņus. Pēc tam aprikozes no vienas puses tiek viegli apgrilētas. Tām pārlej medu, ievieto krāsnī, kur tās tiek saceptas. Kamēr aprikozes cepas, kazas sieru sagriež šķēlēs, tām virsū liek sacepto aprikozi. Ēdienu izrotā ar rozmarīna lapiņu un pasniedz viesiem.

Nepieciešams

CITI ŠOBRĪD LASA

Aprikozes
Medus
Kazas siers
Rozmarīna lapas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.