Foto: Vairas Kārkliņas privātais arhīvs

Nātru kotletītes – labi garšo gan siltas, gan aukstas 0

Sastāvdaļas
• 4 saujas nātru galotnīšu
• 4 rupjmaizes šķēles
• 4 ēdamkarotes auzu pārslu
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 100 ml piena
• garšaugu sāls
• muskatrieksts
• pipari
• sīpols
• eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Veselam
Asinsspiediens atkal uzkāpis? Noteikti apēdi kādu no šiem 9 produktiem – no tiem noteikti jāizvairās
Elle uz zemes: virs Eiropas nostiprinājies nāvējošs karstuma kupols. Kā tas ietekmēs laikapstākļus?
Kokteilis
Vīrieši ir kā traki pēc sievietēm, kuras bez aizķeršanās var atbildēt uz šiem 6 jautājumiem 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nātru galotnēm noplūc lapiņas, aplej ar verdošu ūdeni un tūlīt ieliek aukstā ūdenī. Nospiež lieko ūdeni, nātres smalki sagriež. Sīpolu sagriež un apcep sviestā. Maizei nogriež garozu, sagriež kubiņos, aplej ar pienu, ļauj uzbriest, tad nospiež lieko šķidrumu.

Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sāli, auzu pārslas, piparus un muskatriekstu, samaisa un 10 minūtes atstāj, lai sajaucas garšas.

Veido mazas kotletītes un cep eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ir garšīgas gan siltas, gan aukstas. Maizes vietā var izmantot arī griķus, tad saistvielai noderēs olas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.