Foto – Shutterstock

Neierasti: karamelizētas bietes ar kazas sieru 0

Sastāvdaļas (4 porcijas)
• 4 bietes
• 5 ēdamkarotes balzametiķa
• 3 ēdamkarotes kļavu vai agaves sīrupa (var izmantot arī medu)
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls
• Pasniegšanai: aptuveni 200 g kazas siera vai mīkstā siera ar zaļumiem

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
Veselam
“Tās bija burtiski sekundes simtdaļas, kurās pat neaptvēru notiekošo…” Vidzemē kādam vīrietim alus pudeles atvēršana beigusies ar ļoti nepatīkamu traumu 27
Lasīt citas ziņas

Bietes novāra ar visu mizu, līdz mīkstas. Atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs. Pannā ar biezu apakšu ielej agaves vai kļavu sīrupu, pievieno balzametiķi, sāli, maltus melnos piparus, ieliek biešu šķēlītes un cep uz mazas uguns, līdz mērce sabiezē. Atdzesē. Veido tornīšus, pa vidu biešu šķēlēm liekot kazas sieru vai mīksto sieru ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.