Foto: Aija Geida

Neparasta recepte: pīlādži medū 0

Sastāvdaļas
• 200 g pīlādžogu
• 100 g šķidra medus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Veselam
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas samaisa ar medu un noliek vēsumā uz nedēļu, lai ievelkas. Pēc 7–10 dienām izveidojas koši sarkans vai oranžs, nedaudz skābens, gards sīrups, kurā peld kārdinošas odziņas. Ja izmanto saldskābās dārza šķirnes, ogas iznāk izcili saldas un garšīgas, arī sīrups ir šķidrāks, jo ogas lielākas un sulīgākas par meža pīlādžogām. Ledusskapī glabājas ilgi, jo medus darbojas kā konservants.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.