Foto: Aija Geida

Neparasta recepte: pīlādži medū 0

Sastāvdaļas
• 200 g pīlādžogu
• 100 g šķidra medus

“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas samaisa ar medu un noliek vēsumā uz nedēļu, lai ievelkas. Pēc 7–10 dienām izveidojas koši sarkans vai oranžs, nedaudz skābens, gards sīrups, kurā peld kārdinošas odziņas. Ja izmanto saldskābās dārza šķirnes, ogas iznāk izcili saldas un garšīgas, arī sīrups ir šķidrāks, jo ogas lielākas un sulīgākas par meža pīlādžogām. Ledusskapī glabājas ilgi, jo medus darbojas kā konservants.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.