Foto: Aija Geida

Neparasta recepte: pīlādži medū 0

Sastāvdaļas
• 200 g pīlādžogu
• 100 g šķidra medus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
“Mēs pagaidām viņu nenogalināsim!” Tramps brīdina pasauli
Kokteilis
Smadzeņu operācija, dzīve pēc šķiršanās no Rozītes un akmeņu maģija: vietējās zvaigznes atklāj dzīves noslēpumus 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas samaisa ar medu un noliek vēsumā uz nedēļu, lai ievelkas. Pēc 7–10 dienām izveidojas koši sarkans vai oranžs, nedaudz skābens, gards sīrups, kurā peld kārdinošas odziņas. Ja izmanto saldskābās dārza šķirnes, ogas iznāk izcili saldas un garšīgas, arī sīrups ir šķidrāks, jo ogas lielākas un sulīgākas par meža pīlādžogām. Ledusskapī glabājas ilgi, jo medus darbojas kā konservants.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.