Foto: Shutterstock

Neparasti gardas kotletes 0

Sastāvdaļas
1 kg gaļas (vidēji trekna cūkgaļa + liellopu gaļa)
2 palieli sīpoli
ola
2 šķēlītes vakardienas maizes
1 tējk. sāls
1/3 tējk. svaigi maltu piparu
glāze miltu

Veselam
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
“Nav skaidrs, kas viņu varēs apturēt!” Kasparovs brīdina Rietumus par Putina jaunā kara plāniem 6
Kokteilis
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Maizes rikām noņem garozu un uzlej pusglāzi ūdens, iemērc uz 5 minūtēm.
Sīpolus smalki sagriež.
Gaļu samaļ gaļas maļamajā mašīnā un pievieno mīksto maizi, olu un sīpolus. Sāli un piparus pievieno bez garšas. Ļauj gaļai atpūsties 15 minūtes, lai viss kārtīgi “sadraudzējas”.
Mitrām rokām veido kotletes un apviļā miltos. Cep labi sakarsētā pannā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.