Foto – Shutterstock

Neparasti! Mannas un riekstu saldēdiens 0

Sastāvdaļas
• 225 g mannas
• 300 ml ūdens
• 550 ml apelsīna sulas
• 200 g cukura
• 200 g sviesta
• 50 g Indijas riekstu
• 50 g rozīņu
• banāns

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni un apelsīna sulu, pieber cukuru un, vārot uz vidējas uguns, maisa, līdz cukurs izkusis. Pievieno rozīnes.

Pannā ar biezām malām uz pavisam mazas uguns izkausē sviestu, pieber mannu un, nepārtraukti maisot, karsē 10–15 minūtes, līdz putraimi kļūst viegli, gaisīgi, ar patīkamu riekstu aromātu. Tad uzmanīgi pielej karsto sīrupu (jālej lēnām, lai neapdedzinātos), izslēdz uguni un masu samaisa. Pievieno riekstus, šķēlītēs sagrieztu banānu un vēlreiz samaisa. Vislabāk garšo, kamēr silts.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.