Neparastība dārzā un galdā 0

Pīles krūtiņa ar mangoldu. Avotkreses ar šķiņķi un ananasu. Jogurta krēms ar kivano…

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Tas nav tikai smalku restorānu ēdienkartes piedāvājums – šādas un vēl citas izmeklētas maltītes varat pagatavot ģimenes pusdienām, turklāt no vislabākajiem, pašu audzētajiem dārzeņiem! Tiem, kuri grib uzzināt kaut ko vairāk, lieti noderēs AS “Lauku Avīze” jaunā tematiskā avīze “Neparasti dārzeņi”.

Tās autore agronome un atzīta dārzeņkopības eksperte Mārīte Gailīte izdevumā apkopojusi informāciju par mūsu dārzos pagaidām vēl pasvešiem vai arī nepelnīti piemirstiem dārzeņiem. Uzzināsiet, kā izaudzēt lapu un Briseles kāpostus, oranžus un violetus ziedkāpostus, kraukšķīgus un garšīgus kolrābjus, austrumnieciskas izcelsmes salātus, tomātiem radniecīgos baklažānus un fizāļus, rukolu, mangoldu un lapu sinepes, dārza kreses un avotkreses. Varbūt cūku pupu vietā šogad var iestādīt auna zirņus, bet kartupeļus kādu reizi aizstāt ar topinambūriem, pagaršot pastinakus, melnsaknes, kāļus un rāceņus?

CITI ŠOBRĪD LASA

Ierosmei, kā neparastos un eksotiskos dārzeņus gardu muti nobaudīt, dotas arī receptes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.