Foto – Matīss Markovskis

Neparasts deserts: biešu – siera kūka 0

Pagatavošanas laiks: aptuveni 1 stunda

Sastāvdaļas – 100 g vārītu biešu, 400 g piparkūku (var ņemt piparkūku cepumus), 50 g sviesta, 600 g Filadelfijas siera, 100 g saldā krējuma, 100 g skābā krējuma, 20 g brūnā cukura, 3 olas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
“Īstā dzīve sākas tikai pēc tam”: Cilvēki, kas piedzīvojuši nāvi atklāj, ko redzējuši viņsaulē – pieci patiesi stāsti 29
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
Lasīt citas ziņas

Dekorēšanai – 50 g biezpiena, 10 g skābā krējuma, cukurs pēc garšas.

Pagatavošana.

Gatavo kūkas mīklu: piparkūkas sablendē kopā ar sviestu. Atsevišķi sakuļ Filadelfijas sieru kopā ar saldo un skābo krējumu, olām un brūno cukuru. Pievieno sablendētu vārītu bieti un turpina kult piecas minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek veidnē (24 cm diametrs) un cep 165 grādos 45–50 minūtes.

Biezpienu sablendē ar krējumu un cukuru. Ar to rotā gatavo kūku, virsū liek svaigas ogas.

Pasniedzot var pievienot biešu redukcijas mērci, rotāt ar biešu dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.