Foto-vkusnodoma.net

Nūdeļu sacepums ar gaļu 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes nūdeļu, sīpols, 300 – 500 g vārītas vistas filejas, ola, 50 – 100 g piena, augu eļļa, sāls pēc garšas.

Pagatavošana.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
Lasīt citas ziņas

Vispirms viegli sālītā ūdenī novāra nūdeļu makaronus. Kad gatavi, nolej ūdeni un nūdelēm pievieno sviestiņu, lai makaroni uzreiz nesaliptu.

Vārītu vistas fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolu smalki sagriež un viegli apcep pannā augu eļļā. Pannā liek samalto gaļu. Visu samaisa. Iegūto masu liek traukā pie nūdelēm. Ja nepatīk sīpoli, tos var nelikt, tad samalto gaļu uzreiz liek pie nūdelēm, nevis pannā.

Atsevišķā traukā ar dakšiņu sakuļ olu, pievieno pienu, pievieno nedaudz sāls. Visu samaisa un ielej nūdeļu un gaļas maisījumā. Visu vēlreiz rūpīgi samaisa. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.

Cepamo trauku ietauko. Traukā liek nūdeļu masu, visu izlīdzina. Sacepuma virspusi pārsmērē pēc vēlmēm – ar krējumu, ar olu, ar eļļu utt. Var uzkaisīt rīvētu sieru.

Liek 170 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram uz 40 – 45 minūtēm.

Gatavo sacepumu izņem no cepeškrāsns un ļauj tam nedaudz atdzist.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.