Foto – Aija Geida

Ogu un garšvielu ledus tēja 0

Sastāvdaļas
• 4 piparmētras zariņi
• 200 g melleņu vai citu ogu
• 1,5 l ūdens
• 60 g cukura
• 1 tējkarote anīsa sēklu
• ledus gabaliņi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Kokteilis
Agrāk viņas uzskatītu par raganām: 3 zodiaka zīmju sievietes, kas gandrīz nemaz nenoveco
Kokteilis
FOTO. Pagājis tikai gads…Jurģis Liepnieks pēc sievas pāragrās nāves iziet sabiedrībā ar jaunu mīļoto, bet slēpj ko ļoti svarīgu 31
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni, pieliek piparmētru zariņus, cukuru, anīsa sēklas un ogas, uzvāra. Izslēdz uguni, uzliek vāku un ļauj 15 minūtes ievilkties. Tad izkāš caurdurī un noliek vēsumā atdzesēties. Kad pilnībā atdzisis, pasniedz ar ledus gabaliņiem. Anīsa sēklu vietā var likt fenheļa vai ķimeņu sēklas. Dzēriens atvēsina un uzlabo gremošanu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.