Foto – Aija Geida

Ogu un garšvielu ledus tēja 0

Sastāvdaļas
• 4 piparmētras zariņi
• 200 g melleņu vai citu ogu
• 1,5 l ūdens
• 60 g cukura
• 1 tējkarote anīsa sēklu
• ledus gabaliņi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni, pieliek piparmētru zariņus, cukuru, anīsa sēklas un ogas, uzvāra. Izslēdz uguni, uzliek vāku un ļauj 15 minūtes ievilkties. Tad izkāš caurdurī un noliek vēsumā atdzesēties. Kad pilnībā atdzisis, pasniedz ar ledus gabaliņiem. Anīsa sēklu vietā var likt fenheļa vai ķimeņu sēklas. Dzēriens atvēsina un uzlabo gremošanu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.