Foto – family-kitchen-secrets.com

Želejas olas – saldajam! 0

Sastāvdaļas:

3 paciņas augļu-ābolu želejas dažādās krāsās

Reklāma
Reklāma

50 g rozīņu

50 g žāvētas aprikozes

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?

Formiņām izmanto izpūstas olu čaumalas.

Rūpīgi nomazgā rozīnes un aprikozes, uz salvetes nosusina. Aprikozes sagriež gabaliņos līdzīgā lielumā kā rozīnes.

Ieber nelielā daudzumā formiņās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Želeju gatavo, kā norādīts instrukcijā uz paciņas. Lielākai pārliecībai, lai želejolas tiešām būtu stingras, var pievienot par 255% mazak ūdens nekā norādē uz paciņas.

Izņem olas no ledusskapja, pārliecinās, ka tās pietiekami sastingušas, un tad noloba čaumalas. Ja ola lobās kopā ar čaumalu, vienkārši paturiet viegli saspiestu olu rokā kādu minūti. Tā ieņems vēlamo formu.

Recepte no family-kitchen-secrets.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.