Foto-Fotolia

Omlete ar garnelēm – jūras velšu cienītājiem 0

Sastāvdaļas – 3 olas, 200 g vārītu un lobītu garneļu, 100 ml piena, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera 2
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. Kārtējais “Ecolines” “pašnāvnieks” uz ceļa: autobusa šoferi neprot vairs braukt vai bailēs dzenas kā dulli, lai izvairītos no soda?
Kokteilis
Vienmēr gatavi palīdzēt: 5 gādīgākās zodiaka zīmes, kurām patiesi rūp citi
Lasīt citas ziņas

Olas bļodiņā sakuļ, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Pielej pienu, samaisa.

Pievieno garneles (ja tās ir lielas, sagriež iepriekš uz pusēm), visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tālāk rīkojas pēc vēlmēm un iespējām. Omleti var cept uz pannas augu eļļā. Var omleti ieliet karstumizturīgās porciju bļodiņās un likt 180 grādu karstā cepeškrāsnī, cept 25 – 30 minūtes.

Gatavu pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem pēc izvēles (lociņiem utt.). Vēl karstai omletei pa virsu uzber dažas neceptas garneles.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.