Foto-Fotolia

Omlete ar garnelēm – jūras velšu cienītājiem 0

Sastāvdaļas – 3 olas, 200 g vārītu un lobītu garneļu, 100 ml piena, sāls un pipari.

Pagatavošana.

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Buratino tiks aprīts: Strelkovs no cietuma prognozē, ar ko beigsies “romāns” starp Vašingtonu un Kremli 49
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Olas bļodiņā sakuļ, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Pielej pienu, samaisa.

Pievieno garneles (ja tās ir lielas, sagriež iepriekš uz pusēm), visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tālāk rīkojas pēc vēlmēm un iespējām. Omleti var cept uz pannas augu eļļā. Var omleti ieliet karstumizturīgās porciju bļodiņās un likt 180 grādu karstā cepeškrāsnī, cept 25 – 30 minūtes.

Gatavu pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem pēc izvēles (lociņiem utt.). Vēl karstai omletei pa virsu uzber dažas neceptas garneles.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.