Foto – Anda Krauze

Omlete ar mocarellu un tomātiem 0

Sastāvdaļas
• 180 ml piena
• 6 olas
• 120 g ķirštomātu
• 120 g mocarellas siera
• 60 g sīpolu
• 20 g sviesta

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Veselam
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 150 g tomātu
• ēdamkarote sviesta
• 10 g bazilika
• cukurs
• sāls

Pagatavošana.
Sīpolus notīra, sīki sagriež un apcep sviestā. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, sagriež un pievieno sīpoliem.
Bļodā iesit olas, pievieno garšvielas, pienu un sakuļ. Ar olu kulteni pārlej sīpolus un tomātus. Masu lej veidnē, uzliek uz pusēm pārgrieztas mocarellas bumbiņas. Cep cepeškrāsnī +180 °C, līdz ola sarecējusi.
Lai pagatavotu mērci, pannā izkausē sviestu, pievieno sīki sagrieztus tomātus, sāli, cukuru, baziliku un sautē, līdz tomāti izjūk. Sablendē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.